Tel: +32 (0)476 44 11 17 | Mail: sales@runs.beRaspi-Cam Camera Beveiliging Systeem

Gereedschap icoontje

Installatie

Na keuze van de camera wordt deze zo optimaal mogelijk installeerd. Dit wil zeggen, vermijden van reflecties, zo groot mogelijk gezichtsveld. De keuze van de camera is volledig vrij, maar wij kunnen helpen adviseren bij het maken van die keuze. Er is momenteel een overvloed aan IP camera's op de markt, elk met eigen kwaliteiten of gebreken, beslist geen eenvoudige keuze. Ons systeem kan ook samenwerken met bestaande IP camera's. Stel dat U al een IP bewakings camera heeft, dan integreren wij deze in ons systeem en bespaart U de aankoop van de camera. Ons systeem kan werken met HD (720p) beelden..

Configuratie

De camera en detectie module worden aangesloten op het netwerk, en de detector wordt geconfigureerd om de video stream van de camera binnen te nemen. Vervolgens wordt een detectie zone gespecifieerd, waarbinnen alarm moet worden gegenereerd. De camera registreert zich vervolgens automatisch bij de centrale server online. Vervolgens maakt de gebruiker een account aan en koppelt zijn camera op basis van het serienummer. Vanaf dan is het systeem klaar. Optioneel kunnen de apps (IOS/Android/Windows) gedownload worden, om live meldingen binnen te krijgen.

Doe het zelf

Het is perfect mogelijk, met enige handigheid, de installatie volledig zelf te doen. Hiervoor voorzien wij een handleiding en assisteren waar nodig.